![Mediterranean Turkey Roulades Mediterranean Turkey Roulades](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/215068B0-1B6E-49BA-A8C4-D122DCF2E77F/Derivates/D43A4F2A-025E-44FE-B042-39126AE5E466.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2461 kJ / 588 kcal
- Protides
- 43.6 g
- Glucides
- 54.3 g
- Lipides
- 21.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Chicken with Peppers
1h
Chicken with red peppers
1h 5min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Greek Style Pork Stew
30min