Appareils et accessoires
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
Préparation 1h
Total 8h 30min
8 portions
Ingrédients
Peanut praline
-
roasted unsalted peanuts200 g
-
water20 g
-
caster sugar150 g
-
sea salt flakes1 tsp
Peanut butter parfait
-
egg yolks6
-
full cream milk120 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
chilled water500 g
-
ice100 g
Chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces60 g
-
dark chocolate broken into pieces110 g
Raspberry sauce
-
fresh raspberries400 g
-
lemon juice20 g
-
sugar (optional)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
314.6 mg
Protides
11.9 g
Calories
2482.4 kJ /
591 kcal
Lipides
42.6 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
20.4 g
Glucides
40.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Crème brûlée
7h
Chocolate mousse
3h 20min
Basil pesto
10min
Béchamel sauce
20min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Lemon tart
2h 15min
Apple and ginger paste
6h 15min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Classic lemon tart
3h 10min