Chicken and Bulgur Soup

Chicken and Bulgur Soup

4.8 38 évaluations
Préparation 20min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • bulgur wheat
    2 ½ oz
  • chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (¼ in.)
    14 oz
  • soy sauce
    1 ½ oz
  • carrots cut into pieces
    3 ½ oz
  • apple peeled, cut into pieces (Gala, pink lady, etc.)
    2 oz
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chili stem and seeds removed
    1
  • ground coriander
    1 tsp
  • tomato paste
    ½ oz
  • sesame oil
    ½ oz
  • chicken stock paste
    1 ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • water
    28 oz
  • broccoli florets
    5 oz
  • cremini mushrooms stems removed, quartered
    3 ½ oz
  • sambal oelek
    1 tbsp
  • cilantro leaves chopped
    ¼ bunch

Infos nut. par 1 portion

Calories 268.1 kcal / 1121.8 kJ
Protides 28.1 g
Lipides 7.3 g
Glucides 24.8 g
Fibre 4.9 g
Graisses saturées 1.2 g
Sodium 1002.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...