
Appareils et accessoires
Chicken and Bulgur Soup
Préparation 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
bulgur wheat2 ½ oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (¼ in.)14 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
apple peeled, cut into pieces (Gala, pink lady, etc.)2 oz
-
garlic cloves3
-
fresh red chili stem and seeds removed1
-
ground coriander1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
sesame oil½ oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
water28 oz
-
broccoli florets5 oz
-
cremini mushrooms stems removed, quartered3 ½ oz
-
sambal oelek1 tbsp
-
cilantro leaves chopped¼ bunch
Infos nut. par 1 portion
Calories
268.1 kcal /
1121.8 kJ
Protides
28.1 g
Lipides
7.3 g
Glucides
24.8 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
1.2 g
Sodium
1002.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Soothing Soups
10 Recettes
États-Unis
États-Unis