Tuscan White Bean Stew
TM6 TM5

Tuscan White Bean Stew

4.8 (15 évaluations )

Ingrédients

  • 8 oz cabbage, cut into pieces
  • 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
  • 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
  • 1 ½ oz carrot, cut into pieces
  • 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
  • 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 14 oz canned diced tomatoes, drained
  • 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
  • 32 oz vegetable broth
  • 14 oz canned cannellini beans, drained
  • 6 fresh basil leaves
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 2 pinches fresh ground pepper
  • 4 slices sourdough bread
  • 1 garlic clove

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2691.6 kJ / 643.3 kcal
Protides
28.1 g
Glucides
106.5 g
Lipides
13.1 g
Graisses saturées
3.1 g
Fibre
12.3 g
Sodium
1164 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives