Five spice chicken with asparagus and pea salad

Five spice chicken with asparagus and pea salad

4.4 7 évaluations
Préparation 15min
Total 2h 10min
6 portions

Ingrédients

Five spice rub
  • olive oil
    1 tbsp
  • instant granulated coffee
    2 tsp
  • brown sugar
    2 tbsp
  • ground allspice
    2 tsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • ground paprika
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • cayenne pepper
    ¼ tsp
  • sea salt flakes (see Tips)
    1 tsp
  • whole chicken trussed
    1400 - 1600 g
Asparagus and pea salad
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • red wine vinegar
    60 g
  • caster sugar
    2 tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • water
    500 g
  • asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)
    2 bunches
  • sugar snap peas trimmed
    150 g
  • mixed salad leaves
    60 g
  • red onion cut into thin slices
    ½

Infos nut. par 1 portion

Calories 637.1 kcal / 2676 kJ
Protides 50.5 g
Lipides 44.5 g
Glucides 8.5 g
Fibre 3.5 g
Graisses saturées 12.1 g
Sodium 720.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...