Chinese-style chicken

Chinese-style chicken

4.4 304 évaluations
Préparation 10min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

  • medium grain rice
    350 g
  • water
    1000 g
  • salt
    1 tsp
  • brown onion cut into slices
    ½
  • carrot cut into slices
    1
  • red capsicum cut into slices
    1
  • broccoli broken into florets
    150 g
  • snow peas trimmed
    200 g
  • chicken breast or thigh, cut into thin strips (5 mm thickness)
    300 g
  • olive oil
    20 g
  • fresh ginger peeled
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • soy sauce or tamari
    90 g
  • honey
    80 g
  • cornflour
    3 tsp
  • rice wine vinegar
    40 g
  • sesame seeds to garnish
  • spring onions/shallots sliced, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 425.6 kcal / 1780.6 kJ
Protides 17.9 g
Lipides 8.8 g
Glucides 68 g
Fibre 2.9 g
Graisses saturées 2 g
Sodium 1269.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...