Versions compatibles
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
- 2 garlic cloves
- 25 g tahini
- 1 tbsp smoked paprika
- 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
- 800 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g white quinoa, rinsed and drained
- 250 g pattypan squashes, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 16.8 g
- Graisses saturées
- 2.3 g
- Fibre
- 12.8 g
- Sodium
- 63.8 mg
Recettes alternatives
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Mushroom and kale risotto
55min
Mexican chicken stew
40min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Creamy vegetable rice
25min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min