Versions compatibles
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
- 2 garlic cloves
- 25 g tahini
- 1 tbsp smoked paprika
- 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
- 800 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g white quinoa, rinsed and drained
- 250 g pattypan squashes, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 16.8 g
- Graisses saturées
- 2.3 g
- Fibre
- 12.8 g
- Sodium
- 63.8 mg
Recettes alternatives
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Easy lamb hotpot
2h
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Chicken laksa
30min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Chicken and mango salad
35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min