Appareils et accessoires
Seeded pastry
Préparation 5min
Total 15min
460 g
Ingrédients
-
chia seeds20 g
-
sesame seeds20 g
-
pumpkin seeds20 g
-
psyllium husk20 g
-
coconut flour50 g
-
tapioca starch40 g
-
LSA (see Tip)30 g
-
sea salt½ tsp
-
eggs2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 460 g
Sodium
1170.9 mg
Protides
33.6 g
Calories
5195.8 kJ /
1241.8 kcal
Lipides
77.7 g
Fibre
52.1 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
108.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pastry
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Beetroot and horseradish relish
50min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Gwinganna biryani
25h 20min
Classic zabaglione
15min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min