Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
TM6 TM5 TM31

Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)

4.8 ( 126 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese (optional)
  • 3 sprigs mixed fresh herbs of choice
  • 170 g cauliflower cut into florets
  • 2 eggs
  • 40 g tapioca starch
  • 1 tbsp dried chives
  • ½ tsp sea salt plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • 4 tbsp oil to fry
  • 100 g fresh mushrooms sliced
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 10 cherry tomatoes halved
  • ½ avocado flesh only
  • Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
  • fresh chives chopped to garnish (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
687 kcal / 2885.5 kJ
Protides
22 g
Lipides
55 g
Glucides
23.5 g
Fibre
8.5 g
Graisses saturées
12.4 g
Sodium
991.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives