Appareils et accessoires
Risotto met oesterzwam en champagne
Préparation 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
480.9 mg
Protides
15.3 g
Calories
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Lipides
27.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
10.5 g
Glucides
69.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Kokos Dahl
25min
Veelzijdige gladde soep
45min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min
Pompoensoep met room
35min