Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
TM6

Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Chickpea and Almond Hummus

  • 80 g blanched almonds, toasted
  • 270 - 300 g canned chickpeas (1 can), drained
  • 20 g cold water
  • 25 g freshly squeezed lemon juice
  • 40 g tahini
  • 1 garlic clove
  • 1 pinch salt

Pink Crêpes

  • 150 g cooked beetroot, cut in pieces
  • 3 eggs
  • 440 g almond milk
  • 40 g oil
  • 150 g spelt flour
  • ½ tsp baking powder
  • 50 g rocket salad leaves
  • 2 tbsp sesame seeds, any colour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1685 kJ / 402.7 kcal
Protides
15.6 g
Glucides
37.3 g
Lipides
23.7 g
Graisses saturées
3.4 g
Fibre
9.3 g
Sodium
251.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives