
Appareils et accessoires
Hibiscus and Raspberry Tart
Préparation 15min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
Base
-
mixed seeds30 g
-
muesli crunchy200 g
-
pitted dates80 g
-
butter cut in pieces50 g
Hibiscus and Raspberry Filling
-
hibiscus tea2 tbsp
-
boiling water100 g
-
fresh raspberries plus extra to garnish350 g
-
honey (optionnel)30 - 40 g
-
agar-agar powder10 g
-
water20 g
-
canned coconut milk150 g
-
muesli crunchy, to garnish
-
flaked almonds to garnish
-
chia seeds to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
237.7 kcal /
994.4 kJ
Protides
4.1 g
Lipides
10.5 g
Glucides
37.4 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
5.4 g
Sodium
73.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Pink with Purpose
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Green mojo
Pas d’évaluation
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Chili non Carne
1h
Stracciatella Soup
30min
Gazpacho
1h 15min
Greek Fava dip
50min
Miso Soup with Vegetables
30min