Beetroot potato patties with yoghurt dip
TM6

Beetroot potato patties with yoghurt dip

4.3 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 1600 g water
  • 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 5 tbsp olive oil
  • 1 egg yolk
  • ¼ tsp salt
  • 3 pinches ground pepper
  • 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating

Yoghurt dip

  • 150 g yoghurt
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp lime zest
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground pepper
  • ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
616.5 kJ / 147.4 kcal
Protides
3.5 g
Glucides
13.6 g
Lipides
9 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
1.8 g
Sodium
186.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives