Appareils et accessoires
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
Préparation 5min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
limes divided (1 zested and juiced, 1 cut into wedges, to garnish)2
-
jasmine rice long grain10 oz
-
cashews chopped, plus extra to garnish3 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
water1 ½ oz
-
coconut oil2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
1 oz unsalted buttercoconut oil1 oz
-
green onions (optionnel) thinly sliced3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
394 mg
Protides
4.2 g
Calories
959.5 kJ /
229.3 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
47.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rice Done Right!
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey Taco Meat Filling
35min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min