
Appareils et accessoires
Malaysia-style Coconut Chicken
Préparation 50min
Total 25h 40min
4 portions
Ingrédients
-
dried chilies3
-
spring onions trimmed and cut into thirds4
-
fresh ginger peeled¾ inch
-
garlic cloves2
-
canned coconut milk9 ½ oz
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chili powder¼ - ½ tsp
-
dried ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)49 - 56 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
865.9 kcal /
3636.8 kJ
Protides
73.1 g
Lipides
62.3 g
Glucides
4.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
24.2 g
Sodium
864 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Recettes
États-Unis
États-Unis

Weekend Meals
16 Recettes
États-Unis
États-Unis