Ginger Garlic Steamed Whole Fish

Ginger Garlic Steamed Whole Fish

4.8 31 évaluations
Préparation 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • green onions (4 whole, 2 cut into pieces)
    6
  • whole fish, gutted, cleaned e.g. Branzino (approx. 24-32 oz total)
    2
  • salt
    1 tsp
  • ginger peeled (2 oz thinly sliced, 0.5 oz cut into ¼ in. pieces)
    2 ½ oz
  • garlic cloves
    6
  • cilantro leaves
    ½ oz
  • dried chili flakes to taste
    ½ tsp
  • black bean chili sauce
    1 tbsp
  • rice wine
    2 tsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • water
    20 oz
  • fresh cilantro leaves to garnish
  • lime cut into wedges
    1
  • Chinese chives to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 148 kcal / 619 kJ
Protides 21 g
Lipides 4 g
Glucides 8 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...