
Appareils et accessoires
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Préparation 35min
Total 7h 20min
4 portions
Ingrédients
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
876 kcal /
3665 kJ
Protides
65 g
Lipides
63 g
Glucides
11 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
13 g
Sodium
904 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Recettes
États-Unis
États-Unis

Weekend Meals
16 Recettes
États-Unis
États-Unis