Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

5.0 2 évaluations
Préparation 35min
Total 7h 20min
4 portions

Ingrédients

Piri Piri Chicken
  • garlic cloves
    3
  • fresh Fresno chilies stems removed, halved
    4
  • dried 'chile de árbol' chilies to taste
    2 - 4
  • ground smoked paprika
    ½ tsp
  • coarse salt
    1 tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • red wine vinegar
    1 ½ oz
  • whole chicken spatchcocked (see Tip)
    53 oz
Vegetable Salad
  • mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
    16 oz
  • mayonnaise
    3 ½ oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 876 kcal / 3665 kJ
Protides 65 g
Lipides 63 g
Glucides 11 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 13 g
Sodium 904 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...