Appareils et accessoires
Warm beetroot dish
Préparation 5min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
226.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
568 kJ /
135 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
11.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Warm cabbage dish
15min
Sauerkraut soup
50min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Mystery soup
45min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Ukrainian borscht
35min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Pea and lettuce soup with scallops
45min