Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
TM6

Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

5.0 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
  • 200 g carrots
  • 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
  • 350 g water
  • 60 g soy dressing, homemade (see tip)
  • 450 g cauliflower florets (3 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil
  • 20 g vegetable oil
  • 200 g mangetout (optionnel)
  • cashew nuts, for serving (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1246.9 kJ / 298 kcal
Protides
8.1 g
Glucides
16.9 g
Lipides
24.3 g
Graisses saturées
4.1 g
Fibre
5.5 g
Sodium
625 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives