Korean Spiralized Cucumber Salad
TM6

Korean Spiralized Cucumber Salad

4.9 (14 évaluations )

Ingrédients

  • 400 - 500 g cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
  • 5 g fresh coriander leaves
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 1 Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
  • 15 g rice vinegar
  • ½ tsp caster sugar
  • 30 g light soy sauce
  • 2 pinches fine sea salt
  • sesame seeds, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
441 kJ / 105.4 kcal
Protides
2.3 g
Glucides
7.6 g
Lipides
7.9 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
1.1 g
Sodium
493.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives