Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle

4.9 7 évaluations
Préparation 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

Salmon with Almond Crust
  • fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)
    4
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    1 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • honey
    1 tbsp
  • garlic cloves
    2
  • salt
    ½ tsp
  • blanched almonds
    1 oz
    1 oz walnuts
  • panko bread crumbs
    2 oz
  • fresh parsley
    2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
  • asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)
    9 oz
  • water
    53 oz
  • vegetable stock paste
    1 tbsp
  • pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)
    10 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • lemon juice
    2 tbsp
  • lemon zested, grated
    1
  • fresh parsley chopped
    1 - 2 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 632.5 kcal / 2646.8 kJ
Protides 39.5 g
Lipides 36.3 g
Glucides 35.5 g
Fibre 3.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...