Appareils et accessoires
Ratatouille Galette (TM6)
Préparation 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
310.9 mg
Protides
8.6 g
Calories
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Lipides
29.6 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.8 g
Glucides
30.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Matzo Ball Soup
1h 20min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Potato Gratin
1h 10min
Basic Farro
35min
Cheese Arepas
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sautéing Chicken Strips
15min
Pasta Primavera
50min
Black Beans
30min
Tortilla Soup
25min