Kalamata Tapenade
TM6 TM5

Kalamata Tapenade

4.5 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz Kalamata olives, pitted
  • 2 oz shallots, in pieces (¼ in.)
  • 1 tsp capers, drained, plus extra to garnish
  • 1 garlic clove
  • 1 oz white wine
  • 1 tbsp lemon juice
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 heirloom tomatoes, sliced
  • 6 oz fresh mozzarella, sliced
  • fresh basil leaves, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
837 kJ / 200 kcal
Protides
7 g
Glucides
4 g
Lipides
17 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives