Pozole Rojo
TM5 TM6

Pozole Rojo

4.5 (22 évaluations )

Ingrédients

  • 5 ½ oz white onions, cut into pieces
  • 7 oz tomatoes, quartered
  • ½ oz dried guajillo chilies, stem and seeds removed
  • 2 tsp salt, divided
  • 1 pinch ground cumin
  • 60 oz water, divided
  • 3 garlic cloves
  • 2 dried bay leaves
  • 1 sprig fresh thyme
  • 1 sprig fresh marjoram
  • 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
  • 1 tsp dried Mexican oregano
  • 1 can hominy (approx. 14.5 oz), drained
  • 5 ½ oz radishes, trimmed, thinly sliced
  • 4 oz lettuce leaves, shredded
    ou 4 oz cabbage, shredded

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1033 kJ / 247 kcal
Protides
35 g
Glucides
12 g
Lipides
6 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives