Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
TM6 TM5

Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

5.0 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
  • 90 g honey
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 g lime juice
  • 500 g fresh boneless salmon fillets
  • 65 g doongara rice, brown (see Tips)
  • 1000 g water
  • 200 g frozen shelled edamame beans
  • 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 spring onion/green onion, thinly sliced
  • 2 tsp sesame seeds, toasted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2130 kJ / 510 kcal
Protides
37.8 g
Glucides
39.5 g
Lipides
22.5 g
Graisses saturées
5.8 g
Fibre
5 g
Sodium
640 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives