Miso chicken noodle soup (Diabetes)
TM6 TM5

Miso chicken noodle soup (Diabetes)

4.3 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 450 g konjac noodles
  • 15 g dried shiitake mushrooms
  • 4 cm piece fresh ginger
  • 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
  • 3 spring onions/green onions, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
  • 2 tbsp soy sauce, reduced salt
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 tbsp white (shiro) miso paste
  • 1500 g water
  • 400 g skinless chicken breast fillet, cut into 8 pieces
  • 2 corn cobs, husks and silks removed
  • 100 g frozen shelled edamame beans, thawed
  • 500 g bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces
  • 2000 g boiling water
  • 2 tsp togarashi powder
  • 10 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1185 kJ / 282.5 kcal
Protides
32.8 g
Glucides
16.5 g
Lipides
7.8 g
Graisses saturées
1.5 g
Fibre
12.8 g
Sodium
702.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives