Lemon garlic salmon with green bean gremolata

Lemon garlic salmon with green bean gremolata

4.4 5 évaluations
Préparation 10min
Total 2h 25min
4 portions

Ingrédients

Salmon
  • fresh boneless salmon fillets
    4
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled and cut into pieces
    10 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    ½ bunch
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • honey
    10 g
  • sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Green bean gremolata
  • Parmesan cheese or pecorino cheese
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • lemon peel only, no white pith
    1
  • water
    450 g
  • fresh green beans trimmed
    450 g
  • extra virgin olive oil
    3 tbsp
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • roasted pine nuts
    2 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 1143.3 kcal / 4783.5 kJ
Protides 97.9 g
Lipides 79.1 g
Glucides 14.5 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 14.6 g
Sodium 3919.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...