Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g eggplant, cut into pieces (2 cm)
- 120 g zucchini, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 2 tsp sea salt, plus extra to season
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g brown onion, cut into wedges (3 cm)
- 200 g red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 tomatoes (approx. 150 g), ripe, cut into pieces (2 cm)
- 80 g pitted green Sicilian olives
- 30 g baby pickled capers, drained
- 70 g red wine vinegar
- 100 g tomato passata (see Tips)
- 15 g white sugar
- 40 g sultanas
- 4 skinless snapper fillets (approx. 550 g)
- 1 lemon, thinly sliced
- 20 g salted butter, cut into pieces
- ground black pepper, to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- 2 tbsp pine nuts, toasted, to serve
- bread of choice (gluten free if required), to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2443.9 kJ / 584.1 kcal
- Protides
- 38.4 g
- Glucides
- 42.6 g
- Lipides
- 29.9 g
- Graisses saturées
- 7.5 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 2014 mg
Recettes alternatives
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chicken laksa
30min
Creamy beef curry
1h 15min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min