Versions compatibles
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1994 kJ / 475 kcal
- Protides
- 18.5 g
- Glucides
- 17.5 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 437.5 mg
Recettes alternatives
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Lentil moussaka
3h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Vegetarian quiche
1h 55min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Courgette strudel
1h 20min