Yellow Curry noodle soup
TM6 TM5 TM31

Yellow Curry noodle soup

3.3 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 550 g yellow curry sauce (see Tip)
  • 200 g coconut milk
  • 2 tsp Chicken stock paste
  • 200 g water
  • 400 g fresh egg noodles
  • 2 bunches bok choy, cut into pieces
  • 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
  • fresh bean sprouts, to serve
  • fried shallots, to serve
  • fresh coriander, to serve
  • 1 fresh long red chilli sliced, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3147.8 kJ / 752.3 kcal
Protides
23.7 g
Glucides
98.3 g
Lipides
26.6 g
Graisses saturées
17.2 g
Fibre
6.2 g
Sodium
1748.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives