Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)

3.7 (6 évaluations )

Ingrédients

Flatbreads

  • 150 g plain flour
  • 80 g wholemeal plain flour
  • 150 g water
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 180 g red onion
  • 5 garlic cloves
  • 200 g lamb mince, lean (see Tips)
  • 3 tsp ground cumin
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 200 g beetroot, peeled and thinly sliced
  • 250 g cherry tomatoes, cut into halves

Tahini yoghurt

  • 140 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
  • 35 g tahini
  • 2 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only
  • ground black pepper, to season

Infos nut.
par 4 portions
Calories
7630 kJ / 1830 kcal
Protides
90 g
Glucides
206 g
Lipides
63 g
Graisses saturées
14 g
Fibre
41 g
Sodium
425 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives