Versions compatibles
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Protides
- 20.8 g
- Glucides
- 40.3 g
- Lipides
- 24.8 g
- Graisses saturées
- 6.5 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodium
- 340 mg
Recettes alternatives
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Chilli with corn bread
50min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Pas d’évaluation
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Mini chocolate bundts
45 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min