Versions compatibles
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Protides
- 153 g
- Glucides
- 83 g
- Lipides
- 53 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Fibre
- 25 g
- Sodium
- 628 mg
Recettes alternatives
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Creamy beef curry
1h 15 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Chicken laksa
30min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min