
Appareils et accessoires
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Préparation 20min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice6 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
chopped parsley to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
567.5 kcal /
2374.2 kJ
Protides
36 g
Lipides
25 g
Glucides
51.2 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
915.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Cheap Eats
10 Recettes
États-Unis
États-Unis

Scaled Recipes Your Way, Every Day
20 Recettes
États-Unis
États-Unis