
Appareils et accessoires
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Préparation 10min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Infos nut. par 1 portion
Calories
388.9 kcal /
1627 kJ
Protides
23.1 g
Lipides
14 g
Glucides
41.4 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
4.8 g
Sodium
524.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Recettes
États-Unis
États-Unis