Penne and vegetables
TM6 TM5

Penne and vegetables

3.2 (211 évaluations )

Ingrédients

  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • ½ brown onion (approx. 60 g), cut into halves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 40 g bacon, cut into pieces (1 cm) (optional)
  • 800 g water
  • 1 ½ tsp salt
  • 1 tbsp tomato paste
  • 100 g eggplant, cut into cubes (1 cm)
  • 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
  • 100 g carrots, cut into cubes (1 cm)
  • 100 g cherry tomatoes, cut into quarters
  • 350 g penne pasta

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1743.8 kJ / 415 kcal
Protides
14.5 g
Glucides
64.6 g
Lipides
9.4 g
Graisses saturées
9.9 g
Fibre
6.4 g
Sodium
1079.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives