
Appareils et accessoires
Three meat roulade
Préparation 20min
Total 2h 5min
8 portions
Ingrédients
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
187 kcal /
785.3 kJ
Protides
29.5 g
Lipides
5.2 g
Glucides
4.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.7 g
Sodium
457.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande