Versions compatibles
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 teentje knoflook
- 40 g Cheddar kaas, in stukken
- 1600 g water
- 300 g vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 350 g rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 5 el olijfolie
- 1 eierdooier
- ¼ tl zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 90 - 130 g paneermeel, en iets meer om in te wentelen
Yoghurt dip
- 150 g yoghurt
- 1 el olijfolie
- 1 tl limoenschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- ½ bos verse peterselie, als afwerking
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Protides
- 3.5 g
- Glucides
- 13.6 g
- Lipides
- 9 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 186.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
Pas d’évaluation
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Zalm en venkel risotto
25 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Stoofgerecht met tofu
30min