Appareils et accessoires
Komkommersalade met dille
Préparation 10min
Total 10min
4 porties
Ingrédients
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (optionnel)1 tl
-
ciderazijn (optionnel)1 el
-
kristalsuiker (optionnel)1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
421 mg
Protides
5 g
Calories
451 kJ /
108 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Minuut Koolsla
10min
Geraspte Wortelsalade
10min
Italiaanse brunch
1h 30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Kruiden- en citroenzout
1h
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation
Koken van jasmijnrijst
35min
Steak Stroganoff
45min
Peren in rode wijn
3h 20min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Tomaat basilicum spread
5min
Koolsla
10min