Appareils et accessoires
Batbout met kaas
Préparation 5min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
184 mg
Protides
16 g
Calories
2062 kJ /
488 kcal
Lipides
12 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Drie kaas pides
1h 40min
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Gazellehoorns
1h
Pastilla met kip
1h 10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7h