Versions compatibles
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gestoomde bieten
- 700 g water
- 900 g rauwe babybieten, rood, geschild en in kwarten of achtsten gesneden
- 4 knoflookteentjes, geplet
- 2 takjes verse tijm, alleen de blaadjes
- 20 curry blad, vers plus extra om te serveren
- 1 eetlepel extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen
- zeezout naar smaak
- zwarte peper, gemalen naar smaak
- 1 el sherryazijn
Walnotensaus
- 80 g gepelde walnoten
- 150 g gele ui, in tweeën gesneden
- 2 el extra vergine olijfolie
- 125 g plantaardige melk, naar smaak
- 20 - 30 g sherryazijn
- ¼ tl pure ahornsiroop
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- pijnboompitten, geroosterd, om te serveren (optioneel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 16.5 g
- Lipides
- 41.5 g
- Fibre
- 9.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Pas d’évaluation
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Pas d’évaluation
Lookbrood met vegan kaas
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Noten bolognese
35min