Appareils et accessoires
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Préparation 15min
Total 1h 15min
12 porties
Ingrédients
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 12 porties
Sodium
4660.8 mg
Protides
102.4 g
Calories
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Lipides
125.6 g
Fibre
87.1 g
Graisses saturées
25.2 g
Glucides
452.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min