Appareils et accessoires
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Préparation 15h
Total 1h 20min
8 porties
Ingrédients
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
250 mg
Protides
7 g
Calories
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Lipides
33 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
16.1 g
Glucides
60.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Crème pâtissière
15min
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Vloeibare custard
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min