Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Protides
- 26.1 g
- Glucides
- 84.4 g
- Lipides
- 20.9 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 797.4 mg
Recettes alternatives
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Chinese-style chicken
25min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
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Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Chilli with rice
50min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min