Appareils et accessoires
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
Préparation 10min
Total 1h 10min
880 g
Ingrédients
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Niveau
facile
Infos nut. par 880 g
Sodium
2871.1 mg
Protides
10 g
Calories
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Lipides
1.4 g
Fibre
17.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
95.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Portuguese bread
3h 30min
Whitebait fritters
35min
Versatile smooth soup
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Chunky guacamole
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Tomato relish
2h 10min
No fail mash potato
20min
Traditional sausage rolls
50min