Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

4.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 450 g zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water
  • 570 g mushroom, fresh, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 30 g shallot, halved
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 30 g red wine, or Marsala wine
  • Parmesan cheese, grated, to serve (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
733.3 kJ / 175.3 kcal
Protides
6.4 g
Glucides
13.9 g
Lipides
11.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Fibre
3.4 g
Sodium
621.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives