Appareils et accessoires
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Préparation 15min
Total 40min
4 portion
Ingrédients
-
zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width450 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water510 g
-
mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced570 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
red wine or Marsala wine30 g
-
Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
621.3 mg
Protides
6.4 g
Calories
733.3 kJ /
175.3 kcal
Lipides
11.3 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
21 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Guacamole
5min
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Cutter Beet Carpaccio
Pas d’évaluation
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Apple cider dressing
5min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min