Golden Beet Gazpacho

Golden Beet Gazpacho

4.3 4 évaluations
Préparation 10min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • water
    40 oz
  • golden beets, raw trimmed and cleaned
    40 oz
  • yellow bell pepper
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • shallot
    ½ oz
  • sherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava
    ½ oz
    ½ oz white wine vinegar
  • extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
    4 oz
  • salt to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • cold water to desired consistency
    13 - 14 oz
  • Manchego cheese to taste
    4 oz
  • fresh parsley leaves to garnish
  • croutons to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 490.3 kcal / 2051.6 kJ
Protides 11.1 g
Lipides 37.2 g
Glucides 31.2 g
Fibre 8.4 g
Graisses saturées 9.8 g
Sodium 1417 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...