Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola

Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola

4.2 21 évaluations
Préparation 5min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • fresh parsley, leaves only plus extra to garnish
    ½ oz
  • yellow onions cut into pieces
    3 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    ½ oz
  • fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
    9 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • buckwheat groats rinsed
    9 oz
  • vegetable stock divided
    19 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    1 oz
  • Gorgonzola cheese cut in pieces
    2 oz
  • hazelnuts chopped
    1 oz
    1 oz sliced almonds, chopped

Infos nut. par 1 portion

Calories 433.4 kcal / 1813.3 kJ
Protides 14.8 g
Lipides 19.6 g
Glucides 53.7 g
Fibre 8.7 g
Graisses saturées 6.5 g
Sodium 448.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...