Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
TM6 TM5

Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root

3.9 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz leeks, trimmed, in pieces
  • 1 oz burdock root, peeled, in pieces
  • ½ oz ginger, peeled, in pieces (optionnel)
  • 2 garlic cloves
  • 60 oz vegetable stock, low sodium
  • 5 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 3 oz rice vinegar
  • 1 oz kale, center rib removed, thinly sliced
  • 4 oz baby bok choy, sliced (¼ in.)
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 3 green onions, thinly sliced
  • sesame seeds, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
444 kJ / 106 kcal
Protides
2 g
Glucides
13 g
Lipides
5 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives