Appareils et accessoires
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Préparation 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingrédients
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
319.3 mg
Protides
6.8 g
Calories
1551 kJ /
370.7 kcal
Lipides
13.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
57.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bolognese
50min
Orange Sponge Cake
1h
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Yoghurt Cake
1h
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Mushroom Wellington
2h 20min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Vegan Brownies
2h 40min